Ķīnas mūris Baltijas jūrā

Latvijas valdība 1. septembrī katram skolotājam dāvinās alus kasti, bet Ķīnas mūri nolemts nogremdēt Baltijas jūrā, lai sagādātu pārsteigumu „Nord Stream” gāzes vada būvētājiem. Ko tas nozīmē?

Nozīmē tas vien to, ka jau tuvākajā ceturtdienā, 29. aprīlī uz kluba „Hamlets” skatuves atkal varēs redzēt Politiskā teātra uzstāšanos – ar vēl pārdrošākām nākotnes vīzijām mūs jūsminās, šokēs un izklaidēs Rolands Zagorskis-Rolands, Kārlis Streips, Raimonda Vazdika, Dainis Gaidelis, Dzintra Klētniece un citi.

Rakstu šo, neba par reklāmas naudu kādam pārdevies – vienkārši šis teātra klubs man jau sen pie sirds pieaudzis, dzīvojos pa to gadus sešus, ja ne vairāk – biežāk gan saistībā ar nepolitisko improvizācijas teātri. Un arī Politiskais teātris,  kas “Hamletā” šogad atjaunojās pēc 7 gadu pārtraukuma, ir interesanta aktivitāte. Par mūsdienu politiskajām aktivitātēm Latvijā bieži nāk smiekli. Taču par to jāsmejas ir ar ironiju, ar izpratni un ar tālākejošu jēgu. Un tieši tāds ir Politiskā teātra mērķis.

Bet, ja vēl par pašu pasākumu – izrādes sākums ir pl.19:30, bet skatītājiem teātra durvis būs vērtas jau no 18:30. Tālrunis uzziņām: 26595843. Var zvanīt arī man privāti, hehe.

www.hamlets.lv

Leave a Reply

Your email address will not be published.