Par ticību

Manuprāt, ticēt Dievam un ticēt tam, ko Viņš dara, ir divas pilnīgi dažādas lietas.

11 Comments

  1. piedod man, mani šobrīd neinteresē tavs hobiju loks, bet tas kā tu pats saproti, to, ko pateici, jo iespējams es saprotu savādāk un citi vēl savādāk. Ja dalies ar šādām atziņām savā blogā un vēl citās vietnes, tad jārēķinās, ka sava doma būs jāpamato, jo es nesaprotu, kā tu esi to domājis,precīzāk vēlos saprast vai domājam līdzīgi. Tik vien vēlos uzzināt, nevis kļūt par “aicinātāju”, lai ko tu ar to arī nebūtu domājis Džerij :D

  2. Mans personīgais uzskats ir ka, ticēt Dievam un iet baznīcā ir dažādas lietas. Baznīcā starp Dievu un tevi ir mācītājs – cilvēks!
    Ticībai ir spēks un mēs katrs kaut kam ticam. Cik liels ir ticības spēks, tādus augļus no ticības gūstam. Un ja tici Dievam, ka Viņš sargā tevi un ir tev līdzās, tad tu patiesi arī jūti viņu sev līdzās.

  3. Lai tā būtu par to nesaprašanu pajautāšu, kādam, kas saprata.
    Tavai reliģiskajai piederībai pieder ~962 miljoni, bet tikai retais no šiem miljoniem ir atvēris Dieva Vārdu un to pētījis, lai arī to tik augsti vērtē, kā redzams to retumu var ļoti pamanīt. Skumji, ja domā, ka uzbāžos, bet ne tev , ne pasaulei to spriest.
    Vienmēr nāku ar labu, bet atbild ar ne labu, Lai tev jauks vakars!

  4. :D :D par nesaprašanu liecina kaut vai tas, ka tu “aicināto” iztulkoji kā “aicinātāju” – jo termins tev ir svešs. “Aicinātie” ir tie ļautiņi, kas pēkšņi metas no vienas galējības otrā – un ar šo “pēkšņo apgaismību” intensīvi uzbāžas citiem. Man neliekas, ka ir sevišķi lietderīgi diskutēt par ticības jautājumiem ar cilvēku, kas vēl pirms kāda laika ar tādu pašu kaismi ja ne ar vārdiem, tad pavisam noteikti ar darbiem aizstāvēja to nometni, kura jebkuram kristietības patiesam adeptam liekas no sirds apkarojama. Savukārt, ja tu tā domāsi arī pēc gadiem pieciem un desmit, tad varbūt arī būs vērts parunāt. Tikai ne man, bet kādam citam tādam pašam.

    Bet par piederību… Manai reliģiskajai piederībai pieder absolūti visi planētas iedzīvotāji – nevienam no viņiem nav ne mazākās nojausmas par to, jebkurš no dieviem ir vai nav. Te nu arī punktu liksim, Krist.

  5. Un ja tu uzzinātu, ka ir tikai divas galējības? (nemaz nav jāatbild) Dievs pat no sātanistu baznīcas ir spējīgs izraut dvēseles, tāpēc par mani nebrīnies, man manas kļūdas ir piedotas, labāk uztraucies par savējām.
    Manuprāt tu pats nemaz neapzinies, ko es uzrakstījis, jo nemaz nezini kā Dievs darbojas, bet tas, lai paliek tavā ziņā. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.