Snikera paaudzei nesaprast tos, kam bērnībā lielais gardums bija šīs te zilās bundžas saturs – apmēram tādas domas mani pārņēma, Karostas cietuma iekārtojumā vērojot attiecīgo “instalāciju”. Bet par to, kāpēc vispār biju tās tuvumā, vēl noteikti pavisam drīz pavēstīšu. Brīdī, kad iestāsies kas pavisam neiedomājams – divu tik maziespējamu faktoru kā “brīvais laiks” un “entuziasms” pilna sakritība.
Kondensētais piens ir favorīts arī tagad
:)
Mēs gan viņu saīsinājām latviskāk: kondapiens.
nu nē, Snikeri arī tagad nav topā. Sguščonku var i uz maizītes, i iekš napoleona kūkas un uz pankūkām. vai tāpat. vai ar kafiju. a snikeru kā lai izsmērē, izšķīdina un pie maizes piekož??