Uz melna spārna aizlido…

Pavisam drīz būs 200 gadu jubileja amerikāņu rakstniecības ģēnijam – EDGARAM ALANAM PO. Šī notikuma ieskaņās – rakstnieka piemiņai veltīts dzejas un mūzikas vakars pasaku mājā “Undīne” (Dubultos) šī gada 29. novembrī.

Skanēs Edgara Po un latviešu dzejnieku dzeja, būs foto, video, dziesmu cikls “The Raven” ar Edgara Po dzeju mūziķu kopas “Pūce” izpildījumā un citas aktivitātes. Sākums pl.18:00.

Vairumam Po vārds asociējas vien ar briesmu stāstiņiem, diemžēl aizmirstam to, ka bez Po, piemēram, nebūtu arī Šerloka Holmsa un Erkila Puaro – tieši Edgars Po tiek uzskatīts par detektīvžanra pamatlicēju literatūrā; tāpat autors rakstīja dažādus fantastikas stāstus, dzeju, vērtīgu publicistiku u.c.

Pasākumu organizē Pūce un drusciņ WhiteRabbit. Atrodas “Undīnes” māja Jūrmalā, Dubultos, gandrīz pretī stacijas ēkai (Parka ielā 1). Ieeja pasākumā ir par brīvu, taču jāievēro mājas noteikumi – tā ir no alkohola un narkotikām brīva zona. Ja vēlaties tomēr kaut ko atdot par ieeju, lai tā šoreiz ir degoša svece.

Ne obligāts, tomēr vēlams ir dreskods – būt melnbalti ģērbtiem; melnajai krāsai vēlams būt spīdīgi vizuļojošai – kā kraukļa spalvām…

KĀ ATRAST “UNDĪNI” – http://www.undine.lv/pic/kartes/undineskarte.jpg

PŪCE – Epilogs (The Raven)
(dziesmas skanējuma kvalitāte ir pazemināta apzināti)

One Comment

  1. Pingback: Krauklis izpleš spārnus…

Leave a Reply

Your email address will not be published.