Botsvānas talanti

Varētu likties, ka virsrakstā minētais ir kāds nirvānai līdzīgs stāvoklis, bet nē – tā ir valsts Āfrikā, pasaulē visvairāk pazīstama kā viena no lielākajām dimantu ieguves vietām. Tomēr ir arī kāds fakts, ko dimantu kārie ļaudis visbiežāk piemirst – šajā valstiņā mīt arī cilvēki, turklāt vietumis pat ļoti interesanti, talantīgi cilvēki, kuri rod dzīvesprieku un laimi tik vienkāršos veidos, kādos mēs jau sen vairs to neprotam… Lūk, esmu atlasījis dažus video, ar kuriem vēlos padalīties arī Jūsu pusē monitoriem.

Bez šaubām, šādus īpašos cilvēkus var atrast jebkurā valstī, tai skaitā Latvijā – taču šoreiz mani e-ceļi aizveduši tieši līdz Botsvānai. Ja ir padomā kāds spēcīgs paraugs no citiem Zemes punktiem, metiet tik iekšā komentāros, būšu priecīgs apskatīt! Pozitīvas emocijas rada pozitīvus darbus.

P.S. Šis man tūdaļ pašam atgādināja nesen rediģētu drauga – fotogrāfa Garjāņa grāmatu, kura tapusi, krietnu laiciņu ceļojot pa Āfriku. Ceru, ka autoram drīz izdosies to izdot plašāk – lai arī Jūs varētu iepazīties gan ar aizraujošajiem aprakstiem, gan tiešām interesanto fotomateriālu. Visa šī grāmata kopumā rada apmēram tādu pašu dzīvesprieku – un vienlaikus pārdomas par dzīvi un tās īstenajām vērtībām, – kā šie video.

3 Comments

  1. “Teaspoon Guitar” pierāda, ka “The only way to play guitar” is not the only one, bet lieliski papildina… :)

    Jauka kolekcija. Bet ne jau vien mūzikā viņu vidū ir talanti. Uzdrošinos domāt, ka ne visi ir redzējuši šo velo meistaru, tādēļ dalos savā priekā un pārsteigumā ar jums!

Leave a Reply

Your email address will not be published.